Nieuws >>
Opnieuw rally in gemeente Putten

Nadat in 2016 de Rally van Putten geen doorgang kon vinden, organiseert de Stichting Rallyevenementen Voorthuizen in 2017 haar derde wedstrijd. Onder een nieuwe naam, de Centraal Nederland Rally, wordt op 8 april deze nieuwe wedstrijd verreden.

Read More
Rally van Putten zorgt voor stof en spektakel

Afgelopen zaterdag 18 april is de tweede Rally van Putten verreden. In tegenstelling tot vorig jaar werd de webstrijd onder zonovergoten weersomstandigheden verreden. Dit in combinatie met de uitdagende proeven zorgde voor een dag vol stof en spektakel.

Read More
350Z Challenge heeft de Rally van Putten opgenomen op haar kalender

Tijdens de vergadering van de 350Z Challenge is besloten om een volledig Nederlands programma te rijden. Even daarvoor werd de Rally van Putten officieel bevestigd en hebben de rijders van de 350Z Challenge daaropvolgend besloten deze wedstrijd op te nemen op het programma.

Read More
Rally van Putten

Een nieuwe rally in Nederland met een compleet nieuwe organisatie, een rally waar niet in hokjes wordt gedacht en waar men niet bang is om iets nieuws te proberen. Zeg maar rallyorganisatie 2.0.

Read More
Official worden

Wie de rallysport een warm hart toe draagt en meer wil dan alleen als toeschouwer zijn bij een rallyevenement, kan zich opgeven als official bij T.O.C.N.

Read More
Officials gezocht

De rallysport wordt steeds populairder in Nederland. De belangstelling van de media groeit en er komen meer en meer toeschouwers kijken bij rally’s en rallysprints. Jij kunt meehelpen de rallysport op een veilige manier mogelijk te maken. De officialclubs in Nederland zijn altijd op zoek naar nieuwe officials; mensen die het leuk vinden om de rallysport van dichtbij mee te maken en er niet voor terugdeinzen daarbij een verantwoordelijke taak op zich te nemen.

Read More
Rally van Putten zoekt vrijwilligers

De organistatie van de Rally van Putten is op zoek naar verkeersregelaars, officials en overige vrijwilligers om te assisteren bij het evenement. Woensdag 28 januari a.s. vind er een voorlichtingsavond plaats.

Read More
Website TOCN Online

De website van Team Officials Centraal Nederland is bijna klaar.

Read More

Rally Official Informatie

Official worden

Wie de rallysport een warm hart toe draagt en meer wil dan alleen als toeschouwer zijn bij een rallyevenement, kan zich opgeven als official bij T.O.C.N.

Lees meer

Official opleiding

Om de taken van een Official goed uit te kunnen voeren krijgen nieuwe officials een opleiding tot Juniorofficial of Basisofficial. Dit bestaat uit een cursus regelementen en aanvullend de veilgheids cursus met brand blussen en levensreddend handelen.

Meer informatie

Aanvullende Cursussen

De KNAF heeft in de loop der jaren een breed scala aan cursussen ontwikkeld. KNAF officials kunnen naast de reglementencursus en veiligheidscursus, afhankelijk van de officialtaken, ook de cursus Tijdwaarneming, Anti-Agressie, Communicatie en Waarheidsvinding volgen.

HOME

EventandSportNews.eu

EventandSportNews brengt altijd het actuele verslag van hoofdzakelijk de rallysport in Nederland en buitenland. Dit in woord en beeld!

Ook uw evenement of team kan deze aandacht krijgen! Kijk op:

EventandSportNews.eu
(hoofdleverancier fotomateriaal tocn.nl)

TOCN Fotos

Voor meer foto's van Team Officials Centraal Nederland verwijs ik jullie graag naar onze Facebookpagina:

Facebook.com